Tidrapport

Mina sidor

Kassan tillhandahåller tjänsten, Mina Sidor, där du kan ansöka om ersättning, fylla i dina tidrapporter samt skicka formulär och meddelanden till kassan. Mina Sidor går även att använda på Surfplattor och mobiler.
Till A-kassan/Mina Sidor

Manuella tidrapporter

Kassan använder maskinella tidrapporter som scannas in på a-kassans inläsningscentral. Papperstidrapporterna får du hemskickade tillsammans med din utbetalningsspecifikation. På tidrapporten finns ditt personnummer och veckonummer förtryckt. Ditt personnummer är kodat så att det inte ska kunna läsas ut av obehörig. De förtryckta uppgifterna på tidrapporten får du inte ändra, eftersom tidrapporten då inte kan tolkas.

Att fylla i tidrapporten

Du ska fylla i båda veckorna på tidrapporter genom att sätta kryss i rätt rutor. Kryssen ska vara tydliga och hålla sig inom rutan. Alla dagar måste fyllas i på rapporten. Var noga med att underteckna tidrapporten med din namnteckning. Om tidrapporten är felaktigt ifyllt, slarvigt kryssat eller om någon uppgift saknas på kortet så kommer a-kassan att skicka tillbaka den till dig för komplettering.

När ska tidrapporten skickas?

Sänd in dina tidrapporter kontinuerligt. Du ska skicka tidrapporten måndagen efter den sista angivna veckan på tidrapporten. Tidrapporterna får inte förhandsdeklareras. Om du sänder in rapporten för tidigt kommer du att få fylla i denpå nytt, och detta kan fördröja din utbetalning.

Förlust av tidrapporten

Om du saknar tidrapporten så ring till a-kassan.