2 månader sedan

Mina sidor är stängda 22 – 25 november

Vi byter till ett nytt handläggningssystem. Under tiden vi installerar det nya systemet är vår e-tjänst Mina sidor stängd. Men vi betalar ut ersättning som vanligt och svarar på dina frågor i telefon.

För att förbättra den digitala servicen för dig som är medlem i en a-kassa har Sveriges 24 a-kassor beslutat att ta fram ett nytt handläggningssystem.

Vad innebär det här för mig som medlem?
Under tiden vi installerar det nya systemet kommer Mina sidor vara stängt. Det innebär att du inte kommer kunna använda Mina sidor mellan den 22 – 25 november.

Om du blir arbetslös under veckan vi har stängt är det viktigt att du skriver in dig hos Arbetsförmedlingen din första arbetslösa dag. Din ansökan om ersättning kan du skicka in när Mina sidor öppnar igen.

Om du redan söker eller får ersättning från oss kommer alla dina uppgifter att föras över till vårt nya system. Om du får ett meddelande om att du har uppgifter på din Att-göra lista före stängningen kommer du få en extra vecka på dig att skicka in uppgifterna.

Vi kan inte handlägga ditt ärende under tiden vi har stängt
Under de dagar vi har stängt kommer vi inte kunna handlägga ditt ärende, men vi svarar på dina frågor i telefon.

Om du skickar ett meddelande till oss strax innan Mina sidor stänger ber vi dig ha överseende med att det kommer ta längre tid innan du får ett svar.

Vi betalar ut ersättning som vanligt
Du kommer att kunna skicka in din tidrapport som vanligt på måndagen den 21 november och vi betalar ut ersättning på torsdagen den 24 november.

Så här når du oss när Mina sidor är stängt
Under tiden Mina sidor är stängt kan du ringa till oss måndag, onsdag och fredag mellan kl. 9:30 – 11.30 samt tisdag och torsdag mellan kl. 13 – 15.

Mina sidor öppnar igen den 28 november
Från och med måndagen den 28 november kan du använda Mina sidor igen.