4 år sedan

Nya Mina Sidor 21 november!

Inom kort uppgraderas tjänsten Mina sidor. Från den 21 november kommer du bland annat att kunna tidrapportera en gång per vecka istället för varannan vecka.

Fler nyheter i Mina sidor

För att det ska bli enklare för dig att söka a-kassa kommer du att kunna göra mer i Mina sidor än vad du kan i dag. Du når nya mina sidor här: livs.minasidor.org

Här är ett par nyheter:

  • Tidrapportera och få din utbetalning en gång i veckan. Tidrapporten kallades tidigare kassakort och du behövde vänta två veckor för att fylla i dem.
  • Ladda upp dina dokument.Du kommer att kunna ladda upp dina dokument i inloggat läge, istället för i dag på vår vanliga (men säkra!) sajt.
  • Fler formulär.Det kommer att finnas fler formulär och du kommer att få en checklista om det är något mer vi behöver beroende på vad du svarar.
  • Be din arbetsgivare om ett intyg.Du kan via Mina sidor be din arbetsgivare fylla i ditt arbetsgivarintyg digitalt.
Du som har ett pågående ärende

Du som redan är aktiv användare av Mina sidor loggar in precis som vanligt. När du väl är inne kommer du att mötas av ett nytt utseende och en informationsruta.

Du som ännu inte fått ett beslut om ersättning kommer också att uppmanas ansöka om ersättning på nytt. Fyll inte i ansökan om du redan har skickat in blanketten Anmälan om arbetslöshet till oss.